Beställning
Var noga med att läsa all information om skinnet, klicka på bilden för förstoring. Tyvärr gör bilderna sparade för att visas på Internet inte skinnen rättvisa så kontakta gärna mig så kommer originalbild med e-post. Beställ ditt eller dina skinn via e-post till olsvenne@gotland.at. Ange färg och det produktnummer som vi har satt för respektive skinn. Ange alla dina kontaktuppgifter, fullständigt namn och adress, telefonnummer samt e-postadress. Ange betalningssätt. Har du några frågor eller funderingar om skinnen så ring mig på 0708-281039 eller skicka en fråga på e-posten helst med telefonnummer så hjälper jag dig.

Betalning
Vi erbjuder betalning med förskottsbetalning till bankgiro eller postförskott (postens tjänst). När du har beställt får du en bekräftelse till den e-postadress med vilken beställningen kom med samtliga uppgifter för förskottsbetalning eller postförskott. Vid förskottsbetalning bör betalningen ske till angivet bankgirokonto inom 10 dagar, därefter annulleras ordern och du får göra en ny beställning.

Företaget
Olsvenne lantbruk, Cecilia Hejdenberg, Näs Olsvenne 159, 623 37 Havdhem. Innehar F-skattsedel. Momsregnr 620924-3200.

Köpvillkor
Alla priser är i Svenska kronor. Moms ingår i alla priser med 25%. Frakt tillkommer enligt postens prislista, skicka lätt, ekonomibrev eller paket. Väljs betalning med postförskott tillkommer även postens avgift för postförskott. Den som är under 18 år behöver målsmans godkännande för att få handla. Outlösta paket debiteras en avgift på 300 Skr för att täcka de extra kostnader som uppstår.

Betalningsalternativ
Bankgiroinbetalning: Efter en beställning hos oss får du via e-post en faktura. Sedan betalar du in den totala ordersumman till vårt Bankgiro 204-3628, inom 5 arbetsdagar. Inga kostnader tillkommer.
Postförskott: Du handlar mot postförskott och betalar när du hämtar varorna på posten. Postens avgift tillkommer.

Frakt och leveranstid
Posten anlitas för transport av brev och paket. Din försändelse skickas snarast efter beställning/betalning och normalt levereras den inom 2-5 arbetsdagar. Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning eftersom det vanligen tar 3 bankdagar innan vi kan se att pengarna har kommit in på bankgirot.

Ångerrätt
Som privatperson har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Vill du utnyttja ångerrätten kontakta oss inom 14 dagar efter att du har erhållit varan. Ångerrätt gäller för oanvända produkter. Varorna måste återsändas väl förpackade i av Posten godkänt emballage. Fraktavgifter återbetalas inte och köparen står för returfrakt.

Reklamationer
Har du fått en felaktig vara ska du meddela det till oss inom 14 dagar efter leverans och ange orsaken till reklamation. Skicka inte tillbaks varan förrän du har tagit kontakt med oss.